20 år med suksess

Aalborg Storcenter er 20 år i år.
Aalborg Storcenter er 20 år i år.

16. september feirer Aalborg Storcenter sitt 20-årsjubileum med en rekke aktiviteter.

 

Senteret på 49 000 kvadratmeter med 75 spesialbutikker er Nord-Jyllands største, og huser blant annet Danmarks største Bilka.
– Nesten sju millioner kunder besøker Aalborg Storcenter hvert år, og en halv million av disse er nordmenn, sier sentersjef Preben Bjerregaard.
Han kan se tilbake på 20 gode år for senteret; helt fra første dag har senteret vært en suksess. De første årene var besøkstallet rundt 4,5 millioner, og siden da har det vært jevn vekst.
–  Spesielt de siste årene har vi hatt god utvikling. Vi ser stadig en økning av norske kunder, og mange av dem kommer igjen og igjen. Det er vi glade for. Vi håper nordmenn fortsatt vil ha senteret som et foretrukkent reisemål. Vi jobber hele tiden for å styrke senterets posisjon, sier Bjerregaard.
Fra senteret åpnet har antall butikker økt fra 65 til 75. Vareutvalget er vidt; alt fra klær og sko, sportsutstyr og elektronikk til dagligvarer og spisesteder  og mye, mye mer. Med rundt sju millioner besøkende årlig er senteret blant landsdelens største attraksjoner, med en rekke aktiviteter, i høst står alt fra dans, moteshow, utstillinger, marked og sirkus på kalenderen.
– På bursdagen den 16. september blir det barneselskap, mens vi siste fredag i denne måned skal ha nattåpent og mye underholdning, sier han.

13/06/2024
Heidi Løland-Andersen fra Lillesand elsker Danmark. Bare i fjor hadde hun 26 turer til det hun mener er verdens flotteste ferieland. – Jeg drar