Aros – Aarhus Kunstmuseum

Aarhus Kunstmuseum

ARoS er et spektakulært opplevelseshus for både barn og voksne. Med 17.700 kvadratmeter fordelt over ni etasjer er dette et av Nordeuropas største kunstmuseer.

 

Husets faste kunstutstilling brer seg over tre gallerier med kunst fra 1700-tallet frem til i dag. ARoS har i tillegg tre-fire utstillinger årlig med internasjonalt preg. En egen del er viet moderne lys-, video- og installasjonskunst.

Her kan også barn oppleve kunst på en morsom måte. På juniorverkstedet kan hele familien utfolde seg kreativt. Det er egne omvisninger og fortellerstunder tilpasset barn. På taket befinner det seg et spektakulært og populært kunstverk. Den permanente installasjonen ”Your Rainbow Panorama” kan man vandre rundt i. I tillegg har ARoS café og restaurant, samt butikk med kunst, bøker og souvenirer.

Aros allé 2, Aarhus
www.aros.dk

15/02/2024
Aalborg Zoo arrangerer Den Store Vinter Zoolympiade fra 10. til 25. februar. Da utfordrer dyrene besøkende i dueller i forskjellige disipliner som krever styrke,
14/02/2024
Vinterbading har blitt en kjempetrend de siste årene – i Danmark går den iskalde tradisjonen langt tilbake i tid. Allerede på 1800-tallet har danskene