Aros – Aarhus Kunstmuseum

Aarhus Kunstmuseum

ARoS er et spektakulært opplevelseshus for både barn og voksne. Med 17.700 kvadratmeter fordelt over ni etasjer er dette et av Nordeuropas største kunstmuseer.

 

Husets faste kunstutstilling brer seg over tre gallerier med kunst fra 1700-tallet frem til i dag. ARoS har i tillegg tre-fire utstillinger årlig med internasjonalt preg. En egen del er viet moderne lys-, video- og installasjonskunst.

Her kan også barn oppleve kunst på en morsom måte. På juniorverkstedet kan hele familien utfolde seg kreativt. Det er egne omvisninger og fortellerstunder tilpasset barn. På taket befinner det seg et spektakulært og populært kunstverk. Den permanente installasjonen ”Your Rainbow Panorama” kan man vandre rundt i. I tillegg har ARoS café og restaurant, samt butikk med kunst, bøker og souvenirer.

Aros allé 2, Aarhus
www.aros.dk

03/07/2023
Ønsker du en natt utenom det vanlige? Hos Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan du sove sammen med månefiskene. Dette kan du gjøre fra 10.
13/02/2023
Landal Rønbjerg Feriecenter ved Limfjorden er perfekt for barnefamilier. Det kan ekteparet Lindsay Asbjørnsen og Kjell Ronny Lid Johannessen og deres tre barn fra