Aros – Aarhus Kunstmuseum

Aarhus Kunstmuseum

ARoS er et spektakulært opplevelseshus for både barn og voksne. Med 17.700 kvadratmeter fordelt over ni etasjer er dette et av Nordeuropas største kunstmuseer.

 

Husets faste kunstutstilling brer seg over tre gallerier med kunst fra 1700-tallet frem til i dag. ARoS har i tillegg tre-fire utstillinger årlig med internasjonalt preg. En egen del er viet moderne lys-, video- og installasjonskunst.

Her kan også barn oppleve kunst på en morsom måte. På juniorverkstedet kan hele familien utfolde seg kreativt. Det er egne omvisninger og fortellerstunder tilpasset barn. På taket befinner det seg et spektakulært og populært kunstverk. Den permanente installasjonen ”Your Rainbow Panorama” kan man vandre rundt i. I tillegg har ARoS café og restaurant, samt butikk med kunst, bøker og souvenirer.

Aros allé 2, Aarhus
www.aros.dk

22/03/2024
Nå blir det enda gøyere i Fårup Sommerland – Aquaparken får to nye kjempelange vannrutsjebaner og nytt badeland for de yngste. Oppgraderingen av Aquaparken
14/03/2024
Ved påsketider titter våren frem i Aalborg – kan det pulserende storbylivet friste nå når vinteren endelig har gitt seg? – Pakk påskesekken og