Campinglandet

campinglandet

Danmark har seks campingplasser som kan smykke seg med betegnelsen Superplatz.

 

Det er den tyske bilorganisasjonen ADAC og den hollandske ANWB, tilsvarende NAF, som kårer de beste campingplassene til Superplatzer. Jambo Feriepark, Hvidbjerg Strand Feriepark, Klim Strand Camping og Kattegat Strand på Jylland og TopCamp Feddet på Sjælland og Emmerbølle Strand camping på Langeland har fått utmerkelsen i år.

Superplatzene tilbyr fasiliteter på øverste hylle. Det betyr blant annet at plassen kan skilte med trådløst nettverk, TV-tilkobling, badeland, wellness og massevis av lekeaktiviteter.

– Vi har mange norske gjester, flere kommer hit år etter år, forteller Christina Egelund, medeier i Jambo Feriepark.

Har du ikke campingvogn? Hos Jambo Feriepark kan du leie luksus campingvogner.Og på det fleste campingplassene tilbys feriehusleie.

Egelund mener at campingferie er en ferieform som passer spesielt godt for barnefamilier.Det er Ole Wæhrnes, leirsjef ved Sindal Camping, enig i.

– Vår campingplass er spesielt godt lagt til rette med aktiviteter for alle barn. Vi har differensierte lekeplasser, forteller Wæhrnes.

I Danmark er det mer enn 500 godkjente campingplasser. Her er to aktuelle nettsider for deg som tenker på camping i vårt naboland: www.topcamp.dk og www.camping.dk

 

22/03/2024
Nå blir det enda gøyere i Fårup Sommerland – Aquaparken får to nye kjempelange vannrutsjebaner og nytt badeland for de yngste. Oppgraderingen av Aquaparken
14/03/2024
Ved påsketider titter våren frem i Aalborg – kan det pulserende storbylivet friste nå når vinteren endelig har gitt seg? – Pakk påskesekken og