Danske Peppa Gris flytter inn i Legoland

Når Legoland Billund åpner for sesongen den 23. mars, blir det med et 1500 kvadratmeter nytt område dedikert til Peppa Gris, eller Gurli Gris som hun heter på dansk.

Det er i Duplo-form at Peppa, Georg, Pappa Gris og alle de andre figurene flytter inn til et flunkende nytt område i parken.

– Vi er glade og stolte over å være det første stedet i verden hvor man kan oppleve kombinasjonen av Lego Duplo og Gurli Gris. Gjestene vil føle de trer rett inn i Gurli Gris-serien. Her vil de minste kose seg i mange timer, garanterer Christian Woller, direktør i Legoland, i en pressemelding.

I det nye området blir det en rekke Gurli Gris-elementer. Her blir det dukketeater, det blir mulig å leke i Gurlis hus og trehytte, sette seg inn i Far Gris sin røde bil og oppleve Bestefar Gris på nært hold.

Gurli Gris-nyheten blir enda en grunn til å besøke den fantastiske parken med mer enn 75 millioner legoklosser.

15/02/2024
Aalborg Zoo arrangerer Den Store Vinter Zoolympiade fra 10. til 25. februar. Da utfordrer dyrene besøkende i dueller i forskjellige disipliner som krever styrke,
14/02/2024
Vinterbading har blitt en kjempetrend de siste årene – i Danmark går den iskalde tradisjonen langt tilbake i tid. Allerede på 1800-tallet har danskene