Dansker på Torvet

danmark

Lørdag 26. mai blir det dansk stemning på Torvet i Kristiansand. Mange av Color Lines samarbeidspartnere kommer til byen for å fortelle hva Danmark har å by på.

 

– Dette er fjerde året vi arrangerer Danmark på Torvet, og det har tidligere år vært stor suksess både for nordmenn og for dansker. Det blir mange gode tilbud og deilige smaksprøver, sier salgs- og markedssjef hos Color Line, Nina Moland Andersen.

Hun lover masse moro for barna, blant annet kommer Kaptein Kid og Legoland har med elektriske biler. Også danskene lover morsomme konkurranser, og gode tilbud.

– Dette er dagen for å bestemme hvor årets sommerferien skal gå. Det vil bli mange gode reisetips, sier Moland Andersen som er glad arrangementet er tilbake på Torvet etter to års pause grunnet byggearbeidene.

15/02/2024
Aalborg Zoo arrangerer Den Store Vinter Zoolympiade fra 10. til 25. februar. Da utfordrer dyrene besøkende i dueller i forskjellige disipliner som krever styrke,
14/02/2024
Vinterbading har blitt en kjempetrend de siste årene – i Danmark går den iskalde tradisjonen langt tilbake i tid. Allerede på 1800-tallet har danskene