Dansker på Torvet

danmark

Lørdag 26. mai blir det dansk stemning på Torvet i Kristiansand. Mange av Color Lines samarbeidspartnere kommer til byen for å fortelle hva Danmark har å by på.

 

– Dette er fjerde året vi arrangerer Danmark på Torvet, og det har tidligere år vært stor suksess både for nordmenn og for dansker. Det blir mange gode tilbud og deilige smaksprøver, sier salgs- og markedssjef hos Color Line, Nina Moland Andersen.

Hun lover masse moro for barna, blant annet kommer Kaptein Kid og Legoland har med elektriske biler. Også danskene lover morsomme konkurranser, og gode tilbud.

– Dette er dagen for å bestemme hvor årets sommerferien skal gå. Det vil bli mange gode reisetips, sier Moland Andersen som er glad arrangementet er tilbake på Torvet etter to års pause grunnet byggearbeidene.

03/07/2023
Ønsker du en natt utenom det vanlige? Hos Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan du sove sammen med månefiskene. Dette kan du gjøre fra 10.
13/02/2023
Landal Rønbjerg Feriecenter ved Limfjorden er perfekt for barnefamilier. Det kan ekteparet Lindsay Asbjørnsen og Kjell Ronny Lid Johannessen og deres tre barn fra