Dayz Resorts er blitt Landal GreenParks

Dayz Resorts fem danske ferieparker er blitt en del av Europas største ferieparkkjede, Landal GreenParks.

141-DSC01985_web

I en overgangsfase på halvannet år har Dayz Resorts eksistert under navnet Dayz by Landal GreenParks, som var en hybrid mellom de to ferieparkkjedene. Fra 1. januar i år forsvant Dayz.

– Nå skal vi investere ytterligere i våre fem ferieparker for å høyne ferieopplevelsen, sier Søren Sandberg, administrerende direktør i Landal GreenParks  i Danmark.

Landal GreenParks er suverent største på det europeiske feriemarked. Kjeden  administrerer 86 parker og mer enn 15 000 ferieboliger fordelt over Nederland, Tyskland, Østerrike, Sveits, Belgia, Ungarn, Tsjekkia, Storbritannia og nå også Danmark med ferieparkene Rønbjerg, Søhøjlandet, Seawest, Grønhøj Strand og Ebeltoft.

– Etterspørselen etter ferieparker er stor i Danmark. Vi planlegger derfor å åpne flere parker i løpet av kort tid, sier Sandberg.

De fem danske parkene tilbyr ulike fasiliteter og opplevelser, men alle byr på spennende badeland og en rekke aktiviteter.

13/06/2024
Heidi Løland-Andersen fra Lillesand elsker Danmark. Bare i fjor hadde hun 26 turer til det hun mener er verdens flotteste ferieland. – Jeg drar