Djurs Sommerland satser høyt

Fornøyelsesparken Djurs Sommerland har en kjempehøy nyhet for de vågale; et 60 meter høyt droptårn.

– El Grito heter tårnet som er for alle de som elsker et skikkelig adrenalinkick. Her får de som våger det satt høydeskrekken sin på prøve, sier adm. dir. Henrik B. Nielsen i en pressemelding.

Det starter i rolig tempo opp til toppen, 60 meter over bakken – før du suser ned i fritt fall med 100 kilometer i timen.  

Nyheten er et spennende innslag i opplevelsesparken som har over 60 forskjellige forlystelser, mange lekeplasser og grønne oaser for avslapning og piknik. Her kan du gå på oppdagelsestur i ni eventyrlige temaland – det nyeste er Dinosaurland med 25 ville dinosaurer og 6 dinosaur-forlystelser.

Er du den som frir til full fart, ta en tur i Juvelen, Danmarks lengste rutsjebane med en topphastighet på 85 kilometer i timen. Eller du kan prøve Piraten, Danmarks største og hurtigste rutsjebane med en topphastigheten på 90 kilometer i timen.

Djurs Sommerland kan også skilte med et av Danmarks største utendørs badeland med alt hva ekte vannløver drømmer om.

Adm. dir. i Djurs Sommerland, Henrik B. Nielsen, viser hvor parkens høyeste attraksjon skal bygges.
22/03/2024
Nå blir det enda gøyere i Fårup Sommerland – Aquaparken får to nye kjempelange vannrutsjebaner og nytt badeland for de yngste. Oppgraderingen av Aquaparken
14/03/2024
Ved påsketider titter våren frem i Aalborg – kan det pulserende storbylivet friste nå når vinteren endelig har gitt seg? – Pakk påskesekken og