En kafé utenom det vanlige

Abbey Road åpnet i slutten av august, og er en annerledes kafé.
Abbey Road åpnet i slutten av august, og er en annerledes kafé.

Aalborg har fått en kafé helt utenom det vanlige. Abbey Road er en blanding av en hyggelig kafé, bakeri, vinbar og bokbyttestue.

 

Stedet er innredet helt spesielt. Her kan du sitte på kirkebenker eller på øltønner. Elghoder, gamle krus  og prismelysekroner henger side om side i det intime lokale. Og disken er fylt med kalorifylte kaker, eller syndige fristelser, som danskene sier. Men her er også det sunne varer, som økologisk juice, kaker uten sukker og hjemmelaget ovnsstekte brød.

– Vi ønsker å lage det hyggelig, og vi håper alle vil føle seg hjemme her, sier daglig leder, Ole Christiansen.

Innerst i lokalet er Sofa-hjørnet. Hit kan du ta med deg en bok du har lest og vil bytte med en annen bok som du ønsker å lese. Du kan også sitte i den lille stua kose deg med mat og drikke fra kafeen, samtidig som du leser.

I rommet ved siden av serveres viner. Her er det mulig å kjøpe små smaksprøver for å teste ut ulike kvaliteter.

Abbey Road ligger i Kjellerupsgade, tvers overfor Nordkraft.

03/07/2023
Ønsker du en natt utenom det vanlige? Hos Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan du sove sammen med månefiskene. Dette kan du gjøre fra 10.
13/02/2023
Landal Rønbjerg Feriecenter ved Limfjorden er perfekt for barnefamilier. Det kan ekteparet Lindsay Asbjørnsen og Kjell Ronny Lid Johannessen og deres tre barn fra