Familieeid dansk hotellkjede

montra5

Ønsker du å bo på et firestjernes hotell med personlig stil, er Montra-hotellene til Jonna Kjeldsen et godt valg.

 

Shopping og kultur
Montra Hotel Sabro Kro er et topp-moderne hotell med hyggelig atmosfære og gode fasiliteter. Hotellet ligger i Sabro med utsikt ut mot skog og langstrakte jorder. Det er ikke langt til storbylivet i Aarhus, og kunstmuseet Aros, Den Gamle By eller shopping i det unike latinerkvarteret.
Langs Åboulevarden syder det av liv og her er det kafeer og spisesteder for alle. Århus er også kjent for sine unike designbutikker, gode kulinariske tilbud og kjøpesentre.

Havnebyen Hirtshals er mer starten på motorveien sørover.
Havnebyen Hirtshals er mer starten på motorveien sørover.

Maritim ferie
Hirtsthals er stedet hvor by og havn møtes. Moderne og flotte Montra Skaga Hotel ligger kun 300 meter fra det brusende Vesterhavet og det tar bare noen minutter å gå inn til Hirtshals by. Landskapet rundt hotellet byr på spennende turmuligheter og i resepsjonen kan du leie sykkel.
Havnebyen Hirtshals er mye mer enn starten på motorveien sørover. Her ligger en av Danmarks største severdigheter; Nordsøen Oceanarium, og du kan oppleve Hirtshals Fiskefestival som arrangeres første helgen i august. På festivalen kan du smake på havets delikatesser fra stor fiskebuffet og på kvelden lyser fyrverkeri opp himmelen over Vesterhavet.

Flott natur
La deg imponere av rått og urørt landkskap i Hanstholm. Med Vesterhavet og Thy Nasjonalpark som nærmeste naboer, byr Montra Hotel Hanstholm på enestående naturopplevelser rett utenfor hotellrommet.
For historieinteresserte har Museums Center Hanstholm Nordeuropas største festningsanlegg fra andre verdenskrig. Ekte festivalsteming får du under den anerkjente festivalen Thy Rock i slutten av juni.

Nyt deilig mat på Montra Odder Parkhotel.
Nyt deilig mat på Montra Odder Parkhotel.

 

Gourmetmat og strandliv
Odder er en sjarmerende handelsby med mye liv og spennende butikker. Montra Odder Parkhotel ligger midt i byen, og fra hotellet er det kort vei til en av Danmarks beste og mest barnevennlige strender;
Saksild strand. Det er flere gode grunner til å besøke den østjyllandske byen. Odder byfest arrangeres i sommer med konserter og spennende marked. Festen starter 30. juli og varer i fire dager. Den Økologiske Have, størst i Norden i sitt slag, er også verdt et besøk. Her kan du kjøpe med deg hjem krydderurter. Odder er også kjent for sine gårdsbutikker som selger lokale delikatesser som kjøtt, brød og honning.

www.montra.dk

13/06/2024
Heidi Løland-Andersen fra Lillesand elsker Danmark. Bare i fjor hadde hun 26 turer til det hun mener er verdens flotteste ferieland. – Jeg drar