Fårup Sommerland med nye vannrutsjebaner

Nå blir det enda gøyere i Fårup Sommerland – Aquaparken får to nye kjempelange vannrutsjebaner og nytt badeland for de yngste.

Oppgraderingen av Aquaparken er den største investeringen siden badelandet åpnet i 1989.

Den ene vannrutsjebanen blir 18 meter høy, 172 meter lang og har to baner, så her er det mulig å rutsje om kapp. Den andre vannrutsjebanen beskriver Fårup Sommerland i en pressemelding som en verdensnyhet: Den blir 21 meter høy, 195 meter lang og får et tailspin- og et boomerango-element – det er den første vannrutsjen i verden som kombinerer disse to elementene.

Renoveringen startet i fjor høst og alt skal stå klart til Aquaparken åpner portene 3. juni.

Men før det kan du besøke Fårup Sommerland, som åpner fredag 26. april. Her er det aktiviteter for alle.  Parken har mer enn 60 fornøyelser, alt fra det rolige til det fartsfylte. Skal du ha action? Da tar du turen med Fønix, en 40 meter høy og 905 meter lang berg- og dalbane med toppfart på 95 kilometer i timen og forskjellige elementer som dropp, loops og twists.

Fårup Sommerland ligger inne i skogen mellom Løkken og Blokhus og er på hele 110 mål; like stor som 55 fotballbaner.

14/03/2024
Ved påsketider titter våren frem i Aalborg – kan det pulserende storbylivet friste nå når vinteren endelig har gitt seg? – Pakk påskesekken og