Feriepark i superklasse

De unike fiskerhyttene står på pæler i en nyanlagt sjø.
De unike fiskerhyttene står på pæler i en nyanlagt sjø.

Hvidbjerg Strand Feriepark ligger idyllisk til like ved Vesterhavet i en liten by som heter Blåvand like nord for Esbjerg. Dette er et ferieparadis i europeisk superklasse.

 

Hit drar du dersom du vil ha et pusterom fra hverdagens mas. Og hit tar du med deg barna om du vil de skal være i aktivitet fra morgen til kveld. Ferieparken har alt du kan drømme om.

– Hver årstid er spesiell på Blåvand; sommeren med sol, varm klitsand og lange barnevennlige strender. Høsten og vinteren byr på fantastiske naturopplevleser; storm og brusende hav er eventyrlig, sier Steen Slaikjær, eier av ferieparken.

Mye plass

Hvidbjerg Strand Feriepark er en enorm campingplass med over 850 plasser og hytter. Helt unike er fiskerhyttene som står på pæler i en nyanlagt innsjø. Fra terrassen  kan du fiske! Du kan leie fiskerhytter med spabad på terrassen. Du kan også bo i en westernby – i ekte westernhytter.

Enten du bor i campingvogn eller i hytte, er det mye tumleplass utendørs. Her er flere lekeplasser med blant annet trampoliner, hoppeputer og tråbilbane. Et steinkast unna ligger strender og brusende hav.

Skulle det regne er det bare å besøke PlayCity, et nytt 800 kvadratmeter stort lekeland med klatrevegger, fotballbaner og trampoliner.

Velvære

Blåvand Tropeland er plassens store badeland med flere varme bassenger, og lange sklier som ender opp i en dryppvannsgrotte.

– Barna vil i badeland, mens de voksne finner roen i velværeanlegget, sier Slaikjær.

Her er hele 1200 kvadratmeter velvære; flere saunaer, dampbad med velduftende urter, mineralgrotte og varme vannbassenger.

Dette er stedet for hvor kropp og sjel slapper av. Her kan du sitte inntullet i hvit, myk froté og skue ut mot Vesterhavet.

Bor du i ferieparken, er det gratis adgang til både badeland og velværeanlegg.

Kanskje ikke så rart at ferieparken har fått fem stjerner, benevnelsen Superplatz i Tyskland og terningkast 6 i norske aviser?

Vil du vite mer: www.hvidbjergcamping.dk

13/06/2024
Heidi Løland-Andersen fra Lillesand elsker Danmark. Bare i fjor hadde hun 26 turer til det hun mener er verdens flotteste ferieland. – Jeg drar