Feriepark med masse opplevelser

Ferieparken Hvidbjerg Strand i Blåvand ligger idyllisk til like ved Vesterhavet og en eviglang, hvit sandstrand, midt på Jylland.

Hit drar du om du skal ha et pusterom fra hverdagens mas, og hit tar du med deg barna om du vil de skal være i aktivitet fra morgen til kveld.

Ferieparken har alt du kan drømme om; lekeplasser, stort lekeland, trampolineland og et gedigent badeland hvor du kan suse av gårde i rutsjebaner eller bare nyte livet i de varme boblebadene.

Her er også et 1200 kvadratmeter stort wellnessområde – stedet for kropp og sjel.  Her er flere saunaer, dampbad med velduftende urter, mineralgrotte og varme vannbassenger.

Bor du i ferieparken, er det gratis adgang til badeland, lekeland og i perioder også i velværeavdelingen – som har en aldersgrense på 16 år.

Velger du ferie hos Hvidbjerg Strand, har du mange overnattingsmuligheter; luksuscamping, hytter, strandhotell eller strandvillaer.

Fra og med pinsen 2023 kan du også booke plass i helt nye Vesterhavsvillaer. I disse er det plass til seks personer, som kan nyte livet med egen sauna og spa på terrassen.

03/07/2023
Ønsker du en natt utenom det vanlige? Hos Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan du sove sammen med månefiskene. Dette kan du gjøre fra 10.
13/02/2023
Landal Rønbjerg Feriecenter ved Limfjorden er perfekt for barnefamilier. Det kan ekteparet Lindsay Asbjørnsen og Kjell Ronny Lid Johannessen og deres tre barn fra