Feriepark med masse opplevelser

Ferieparken Hvidbjerg Strand i Blåvand ligger idyllisk til like ved Vesterhavet og en eviglang, hvit sandstrand, midt på Jylland.

Hit drar du om du skal ha et pusterom fra hverdagens mas, og hit tar du med deg barna om du vil de skal være i aktivitet fra morgen til kveld.

Ferieparken har alt du kan drømme om; lekeplasser, stort lekeland, trampolineland og et gedigent badeland hvor du kan suse av gårde i rutsjebaner eller bare nyte livet i de varme boblebadene.

Her er også et 1200 kvadratmeter stort wellnessområde – stedet for kropp og sjel.  Her er flere saunaer, dampbad med velduftende urter, mineralgrotte og varme vannbassenger.

Bor du i ferieparken, er det gratis adgang til badeland, lekeland og i perioder også i velværeavdelingen – som har en aldersgrense på 16 år.

Velger du ferie hos Hvidbjerg Strand, har du mange overnattingsmuligheter; luksuscamping, hytter, strandhotell eller strandvillaer.

Fra og med pinsen 2023 kan du også booke plass i helt nye Vesterhavsvillaer. I disse er det plass til seks personer, som kan nyte livet med egen sauna og spa på terrassen.

13/06/2024
Heidi Løland-Andersen fra Lillesand elsker Danmark. Bare i fjor hadde hun 26 turer til det hun mener er verdens flotteste ferieland. – Jeg drar