Ferieplass i superklassen

 

webhvidb1hvidbjerg webhvid2

25 nye strandvillaer og et strandhotell med 24 leiligheter gjør Hvidbjerg Strand Feriepark til en av Danmarks flotteste feriedestinasjoner.

– Hvidbjerg Strand Feriepark har gjort en god jobb for sine campinggjester. Fornyelsen er imponerende, skriver redaktørene i ADAC, Tysklands svar på NAF, i sitt magasin.

Ferieparken ved Vesterhavet i Blåvand, like nord for Esbjerg,  er tildelt prisen som en Superplatz i 2018 av ADAC. Hvidbjerg Strand Feriepark er for øvrig Danmarks mest prisvinnende campingplass de siste årene.

Campingplassen sammen med det nye lekre hotellet gjør at Hvidbjerg Strand Feriepark har noe for alle. Fra det nye hotellet med store terrasser og balkonger, er det flott havutsikt. Leilighetene er på 50 kvadratmeter med plass til fire personer, mens villaene blir på hele 85 kvadratmeter med sengeplass til seks personer.

Camingplassen har fem stjerner, og her kan du bo i hytter eller på campingplassen med over 850 plasser. Hyttene er ulike på flere måter; noen ligger ved en egen innsjø, flere har eget spa, noen er plassert i en western by.

Da redaktørene i ADAC besøkte parken tidligere i år la de særlig vekt på følgende kriterier:

Velværesenteret

Western-byen

Lekelandet med Play City

Tropisk badeland

Lokale restauranter med lokal og internasjonal mat

Hvite sandstrender like ved

Med sitt omfattende tilbud til store og små er Hvidbjerg  Strand Feriepark uten tvil en opplevelse i seg selv; og her er så mye å finne på at en uke knapt er nok.

De voksne vil sannsynligvis nyte timer i wellness og kurbadet som kan tilby et stort utvalg i bassenger og behandlinger. De yngste  gjestene vil elske Hvidbjerg fordi her er så mange aktiviteter. De store trekkplastrene er innendørs lekeland, badeland, og westernbyen.

Men, de aller fleste setter antakeligvis aller mest pris på den brede Vesterhavsstranden, et lite steinkast fra feriesenteret.

– Hit kommer du for å få et pusterom fra hverdagens mas. Og hit tar du med deg barna som liker å være i aktivitet fra morgen til kveld, sier Steen Slaikjær, som eier parken sammen med sin søster.

 

webhvid4hvidbjergcamp5

 

 

05/07/2024
Flere ganger i året reiser familien Nilsen fra Flekkerøy til Landal Rønbjerg Feriesenter ved Limfjorden. – Et helt perfekt sted for barnefamilier. Vi kan
13/06/2024
Heidi Løland-Andersen fra Lillesand elsker Danmark. Bare i fjor hadde hun 26 turer til det hun mener er verdens flotteste ferieland. – Jeg drar