Feriesenter omgitt av vakker natur

Rønbjerg feriesenter ligger idyllisk til på en odde like ved Limfjorden. Her kan du bo i moderne feriehus, dra på utflukter eller bare ha det moro på det store feriesenteret.

– Senteret er ikke bare for de som vil ha fart og moro fra morgen til kveld – stedet er faktisk også perfekt for alle de som vil finne roen. Det er noe eget med å gå langs sjøen om høsten og bare nyte den friske luften. Feriesenteret ligger 200 meter fra stranden, sier Kent Lodberg, salg- og marketing manager for Landal Danmark.

Han anbefaler turen til den bilfrie øya Livø – også kalt Limfjordens Grønne Perle. Den vakre øya ligger en liten båttur fra Rønbjerg havn. Eller ta turen til idylliske Løgster. Den maritime lille byen kalles muslingbyen. Hver sommer arrangeres Muslingefestivalen – en fest med gastronomi, musikk og kunst.

Men først og fremt er Rønbjerg feriesenter det perfekte reisemål for de som vil ha det moro fra morgen til kveld. Enten man kommer hit for en helg eller en hel uke, er det ingen problemer med å finne på noe nytt å gjøre hver eneste dag.

Badeanlegget på 2000 kvadratmeter er et vannparadis med rutsjebaner for de eventyrlystne, bølgebasseng og motstrømskanal. Her er et stort innendørs lekeland som aktiviserer de minste barna, mens de litt større kan slå seg løs med laservåpen på 3D lasergame-anlegget.

Gjester kan også utfolde seg på en av de mange tennisbanene, squashbanene eller utfordre høydeskrekken i klatreveggen. Her er hoppeputer, trampoline, fotballgolf og minigolf, for å nevne litt av det du kan holde på med.

– Og vi må ikke glemme vår skjønne maskot, bjørnen Bollo. Han vil garantert bringe fram smilet hos store og små. Bollo bor fast på Rønbjerg, og har sitt eget hus. Han går rundt på området og skaper god stemning blant store og små som bor i et av de 205 husene, sier Lodberg.

De minste husene er på 40 kvadratmeter – de største på 124. Husene rommer alt du trenger.

22/03/2024
Nå blir det enda gøyere i Fårup Sommerland – Aquaparken får to nye kjempelange vannrutsjebaner og nytt badeland for de yngste. Oppgraderingen av Aquaparken
14/03/2024
Ved påsketider titter våren frem i Aalborg – kan det pulserende storbylivet friste nå når vinteren endelig har gitt seg? – Pakk påskesekken og