For musikkelskere

Alle jazzelskere bør dra til Tversted under Jazzy Dayz.
Alle jazzelskere bør dra til Tversted under Jazzy Dayz.

Bli med på Danmarks morsomste festival i Tversted, fra 11.-18. oktober går Jazzy Days av stablen. Hit kommer en rekke anerkjente musikere.

 

– Vi har som regel alltid norske musikere på scenen; i år er det gitaristen Frode Kjekstad og hans trio. Ellers er vi stolte over at John Scofield Trio og Joey De Francesco Trio kommer, forteller formann for festivalen, Niels Ole Sørensen.

Johns Scofield og hans gitarkunster vekker alltid begeistring, og når han holder konsert sammen med  trommeslager Bill Stewart og bassist Steve Swallow henvender de seg til et bredt publikum.

– Gled dere også til å høre Joey De Francesco på hamonorgel, han er et musikktalent av de sjeldne og startet alt som fireåringen. På festivalen kommer han sammen med Georg Fludas på trommer og Jeff Parker.

15/02/2024
Aalborg Zoo arrangerer Den Store Vinter Zoolympiade fra 10. til 25. februar. Da utfordrer dyrene besøkende i dueller i forskjellige disipliner som krever styrke,
14/02/2024
Vinterbading har blitt en kjempetrend de siste årene – i Danmark går den iskalde tradisjonen langt tilbake i tid. Allerede på 1800-tallet har danskene