Fornøyd med Skagerrakposten

side1feb

«Skagerrakposten kommer ut alt for sjelden».

Det var et av ytterst få negative svar, da vi i siste utgave av Skagerrakposten (februar 2014) bad leserne om synspunkter på magasinet. Vi tar svaret som en kompliment og klagen skal vi saktens kunne gjøre noe med, i alle fall dersom tilstrekkelig mange annonsører er av samme oppfatning.

Den overveiende majoritet er svært tilfreds og gir oppmuntrende tilbakemeldinger. «Jeg sparer på magasinene og tar dem med på tur», skriver en, mens en annen takker for solid informasjon og spennende annonser. «Skagerrakposten gir meg nye impulser på hvor jeg vil reise neste gang jeg er i deilige Danmark». «Skagerrakposten har kjempemasse informasjon som passer for oss», skriver mor og far til fire.

Det er grunn til å understreke at fire små spørsmål i Skagerrakpostens quizspalte ikke er nok til å kunne kalles en leserundersøkelse. Men tilbakemeldingene fra 362 respondenter gir både redaksjonen og annonsørene grunn til å glede seg. Svarene forteller at leserne setter stor pris på Skagerrakposten, de leser både reportasjer og annonser med interesse og de finner informasjonen relevant og nyttig.

– Jeg leser alltid Skagerrakposten, sier Hanne Guttormsen fra Kristiansand. Hun var en av de som svarte – og ble den heldige vinneren av en IPad.

Tilbud og annonser troner øverst på listen over hva leserne er interessert i, særlig om overnatting, shopping, fornøyelsesparker, kultur, spisesteder, camping, sykkelruter og om byene på Jylland.

«Hvor kunne du tenke deg å reise etter å ha lest denne utgaven»? spurte vi.

20 prosent av dem svarte Aalborg, nesten like mange ville til Hvidbjerg/Blåvand. På plassene bak fulgte Hjørringområdet, Skagen, Kolding og Dayz feriesentre. Det bekrefter, tror vi, at reportasjer og annonser i Skagerrakposten ikke bare blir lest med interesse, men også influerer på nordmenns valg av feriemål i Danmark.

21/11/2023
Tradisjonen tro hyller Aalborg Zoo førjulstiden med hundretusenvis av lys. – Jul i Zoo har blitt en fin tradisjon hos oss. Vi pynter parken
19/10/2023
Banebrytende design i kombinasjon med funksjonalitet har gjort dansk arkitektur verdensberømt. Aalborg, Aarhus, Velje og Kolding kan skilte med mesterverk tegnet av verdensberømte arkitekter