Fru Ronne

Reportasje Aalborg

Fru Ronne i Reberbansgade har et hav av kaffe, te, sjokolade og annet godt.

 

Det kimer i klokken når vi åpner døren til den lille butikken. Når vi stiger inn er det som å komme inn i en gammel kjøpmannsbutikk og en hyggelig stue på samme tid. Innredningen er innbydende. Hyller med alskens godteri, en god gammeldags disk og i taket henger to fantastiske prismekroner.

– Velkommen, sier Fru Ronne, Karina Ronne, og forteller om alt hun har i hyllene.

– Her er mange spesialiteter fra Danmark og fra Frankrike. Jeg har mer en 40 forskjellige slag med kaffe, brød, kaker, søte saker – ja, se dere rundt, sier Ronne og serverer deilig kaffe.

Duften av den nymalte kaffen sprer seg behagelig rundt i lokalet, som altså bugner spennende varer; kakepynt, gourmet-te fra Frankrike, italiensk pesto, marmelade, te, øl, kaffe, kaffemaskiner – hyllene er fylt til randen.

 

I krysset Reberbansgade/Urbansgade, Aalborg
www.fruronne.dk

15/02/2024
Aalborg Zoo arrangerer Den Store Vinter Zoolympiade fra 10. til 25. februar. Da utfordrer dyrene besøkende i dueller i forskjellige disipliner som krever styrke,
14/02/2024
Vinterbading har blitt en kjempetrend de siste årene – i Danmark går den iskalde tradisjonen langt tilbake i tid. Allerede på 1800-tallet har danskene