Hvem fanger den største krabba?

krabba

På Nordsøen Oceanarium i Hirtshals må du ikke være redd for å bli våt. Krabbekysten er nemlig stedet der du med hendene, føttene og sansene kommer helt nær havets dyr.

 

Med magen på bunnen og hodet like over vann får du øye på krabba. Den største er rett under hendene dine. Tør du ta den opp?

Hvis du vil utfordre familien til en omgang krabbefangst, er Nordsøen Oceanariums helt nye attraksjon, Krabbekysten som åpner 25. mai, det perfekte stedet.

– Jeg gleder meg aller mest til å se begeistringen i barnas øyne, når en krabbe biter på, sier marketingsjef Sylvia Berglund. Selv lå hun som barn på en badebro og prøvde å fange de spennende krabbene. Opplevelsen vil hun og kollegene gjenskape med Krabbekysten

Bruk alle sansene
– Barna kan for eksempel lære hvilke krabber som fins, hva de spiser og hvordan man ser forskjell på hanner og hunner. Hos oss handler det nemlig om å lære, mens man har det moro og bruker alle sine sanser, sier Berglund. Og legger til at det i tillegg til krabbebassenget vil være to utendørs bassenger for de aller minste – der de kan vasse eller gå på steiner hvis de ikke vil bli våte.

Hele familien skal være med
På Nordsøen Oceanarium, som er Nordeuropas største akvarium, tar man på alvor ideen om å være en forlystelse for hele familien. Ikke bare barna, men hele familien skal ha noe interessant og lærerikt å gjøre.
For eksempel arrangeres en spennende utflukt hvor hele familien skal utforske havets hemmeligheter; Ekspedisjon Nordsøen. Alle får ekspedisjons-pass og skal gjennom sju poster med konkurranser, aktiviteter og masse interaktiv informasjon.
Restauranten lokker med lekre retter fra havet, som hummer reker og rødspette.

Willemoesvej 2, 9850 Hirtshals
www.oceanarium.dk

22/03/2024
Nå blir det enda gøyere i Fårup Sommerland – Aquaparken får to nye kjempelange vannrutsjebaner og nytt badeland for de yngste. Oppgraderingen av Aquaparken
14/03/2024
Ved påsketider titter våren frem i Aalborg – kan det pulserende storbylivet friste nå når vinteren endelig har gitt seg? – Pakk påskesekken og