Innvielsesfest for nye Oceanariet

Bli med på innvielsesfest.
Bli med på innvielsesfest.

 

Nordsøens Oceanariums sjarmerende månefisker har flyttet inn i et nyrenovert gigantisk akvarium. Dette feires med fire-dagers fra 14. til 17. mai. Da blir det ekstra moro på Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. Spennende skattejakt, krabbeshow og konkurranser er noe av det som står på menyen.

 

Den 14. mai klokken 10, Kristi Himmelfartsdag, kommer grevinnen Alexandra og hennes to sønner prins Nikolai og prins Felix for å innvie det nye akvariet.

Akvariet er Nord-Europas største – og det er her månefiskene boltrer seg. I tillegg er det flere tusen nye fisk, et spektakulært skipsvrak og spennende lys- og spesialeffekter.

Publikum står på bunnen og kikker opp mot fiskestimene, mot dykkerne og mot månefiskene.

I tillegg til det store akvariet har Nordsøen Oceanarium mer enn 40 mindre akvarier, her kan du dra på ekspedisjon og se lekende seler blir fóret. Nå er også Krabbekysten, et utendørs bryggeanlegg hvor du kan fange fisk og krabber, åpnet.

15/02/2024
Aalborg Zoo arrangerer Den Store Vinter Zoolympiade fra 10. til 25. februar. Da utfordrer dyrene besøkende i dueller i forskjellige disipliner som krever styrke,
14/02/2024
Vinterbading har blitt en kjempetrend de siste årene – i Danmark går den iskalde tradisjonen langt tilbake i tid. Allerede på 1800-tallet har danskene