Julemeny på Flammen

Julemeny på Flammen i Aalborg.
Jul på Flammen i Aalborg.

Jula er i gang på Restaurant Flammen i Aalborg med egen  julemeny med rødkål, kjøttboller, glasert skinke, risgrøt, andebryst, sild med tilbehør og mange flere klassiske danske juleretter.

 

Restaurten Flammen er en bufferestaurant der gjestene forsyner seg selv. Buffeten er stor, og kan minne litt om Babettes gjestebud, hvor det er mye av alt og mer der det kommer fra. På grillen ligger alltid minst 15 ulike typer kjøtt. Salatbaren byr på minst 50 ulike grønnsaker og tilbehør, som ferskt brød og flere typer smør, dressing og sauser. Du spiser til du blir mett og forsyner deg flere ganger med salat og kjøtt. Her er alt fra dansk svin og okse, til argentinske pølser, kenguru, kalv og villsvin og mye annet.

Restauranten ligger i de historiske lokalene til den gamle Håndværkerforening, på Østerågade mellom Nytorv og havna.

 

03/07/2023
Ønsker du en natt utenom det vanlige? Hos Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan du sove sammen med månefiskene. Dette kan du gjøre fra 10.
13/02/2023
Landal Rønbjerg Feriecenter ved Limfjorden er perfekt for barnefamilier. Det kan ekteparet Lindsay Asbjørnsen og Kjell Ronny Lid Johannessen og deres tre barn fra