Landal GreenParks inviterer til en grønn ferie

SDT_02_89346_web

Tre av Landal GreenParks sine ferieparker i Danmark er nå miljøstemplet med Green Key sertifikatet, det internasjonale miljømerket for turistnæringen.

 

Landal Søhøjlandet like ved Silkeborg og Seawest ved Esbjerg fikk nylig merket som viser at feriesenteret lever opp til en rekke miljøkrav. Fra før var Landal Rønbjerg sertifisert, og snart får også Landal-parken Seawest miljømerket.

– Vi er veldig glade for sertifikatet. Det viser at vi lykkes med det vi jobber for; å gi gode ferieopplevelser med fokus på miljøet. Det er fint at gjestene ser at de kan ha en grønn ferie hos oss, sier Kent Lodberg, markedsansvarlig hos GreenParks Danmark.

Landal GreenParks feriesentre i Danmark, tidligere Dayz Resorts, er godt kjent for mange nordmenn. Fra årskifte overtok Landal GreenParks feriesentrene, og dermed inngår de nå i  Europas største ferieparkkjede med til sammen 86  ferieparker. 75 av disse har grønt fokus, og det jobbes for at alle parkene senest neste år skal ha det internasjonale miljøsertifikatet.

Landal GreenParks er suverent størst på det europeiske feriemarked. Kjeden  administrerer mer enn 15 000 ferieboliger fordelt over Nederland, Tyskland, Østerrike, Sveits, Belgia, Ungarn, Tsjekkia, Storbritannia og nå også Danmark med ferieparkene Rønbjerg, Søhøjlandet, Seawest, Grønhøj Strand og Ebeltoft.

– Etterspørselen etter ferieparker er stor i Danmark. Vi planlegger derfor å åpne flere parker i løpet av kort tid, sier Lodberg.

De fem danske parkene tilbyr ulike fasiliteter og opplevelser, men alle har flotte badeland og en rekke aktiviteter.

13/06/2024
Heidi Løland-Andersen fra Lillesand elsker Danmark. Bare i fjor hadde hun 26 turer til det hun mener er verdens flotteste ferieland. – Jeg drar