Magisk lysfest i Aalborg Zoo

Tradisjonen tro hyller Aalborg Zoo førjulstiden med hundretusenvis av lys.


Jul i Zoo har blitt en fin tradisjon hos oss. Vi pynter parken etter alle kunstens juleregler.  Den spektakulære og flotte belysningen gjør et kveldsbesøk i parken til en unik opplevelse, du kommer garantert i julestemning, lover Susanne Solskov, markedsansvarlig i Aalborg Zoo.

Den eventyrlige lysruten starter ved inngangsporten, og lyset leder deg gjennom hele parken – fra Grønland i nord til Afrika i sør. Du går blant annet gjennom en lystunnel der du kan dele dine juleønsker på små, røde hjerter.

Parkens belysning er designet på en helt spesiell måte. Lysene skal sette fokus på dyrenes tilpasning til den mørke årstiden – til dyrenes særtrekk og hvor de kommer fra.

– Den knallrøde T-Rex lyser opp dinosaur-utstillingen, som i førjulstiden blir dramatisk og flott. Den vil skape gys hos de fleste, tror Solskov.

Hun mener Aalborg Zoo også har verdens mest spesielle julenisse.

– Han er morsom og hyggelig og gleder seg til masse besøk, sier hun.

Parkens juleboder og kiosker vil friste med en mengde julegodter, spennende lokalproduserte drikkevarer og andre unike gaver.

I hele juletiden vil det være underholdning på Zoofari-scenen. Du vil da komme i ekstra god julestemning med korsang, ildshow og mye moro for barn. Enkelte dager vil du også kunne treffe den magiske Snødronningen .

Startskuddet for Jul i Zoo går 24. november og lysfesten varer helt til 27. desember.  Sjekk åpningsdagene på aalborgzoo.dk/jul-i-zoo

22/03/2024
Nå blir det enda gøyere i Fårup Sommerland – Aquaparken får to nye kjempelange vannrutsjebaner og nytt badeland for de yngste. Oppgraderingen av Aquaparken
14/03/2024
Ved påsketider titter våren frem i Aalborg – kan det pulserende storbylivet friste nå når vinteren endelig har gitt seg? – Pakk påskesekken og