Maritim moro

På Springeren Maritimt Opplevelsessenter i Aalborg er alle velkommen inn i senterets midtpunkt, ubåten Springeren for å se hvordan livet var under vann.
På Springeren Maritimt Opplevelsessenter i Aalborg er alle velkommen inn i senterets midtpunkt, ubåten Springeren for å se hvordan livet var under vann.

 

På Springeren; Maritimt Opplevelsessenter i Aalborg, går lek og læring hånd i hånd. Springeren er for mange kjent som Aalborg Søfarts- og Marinemuseum. I over 20 år har senteret gledet store og små med flotte og lærerike utstillinger om sjøfart, og de siste årene har Springeren utvidet tilbudet med flere aktiviteter for de besøkende.

– Vi ønsker å involvere og overraske gjestene våre. Barna kan være skipper for en dag i seilsimulatoren eller bli ukens sterkeste pirat ved å delta i rebusløypa «piratspillet», sier direktør Mads Sølver Pedersen hos Springeren.

Senteret har fått navnet Springeren på grunn av ubåten med samme navn. Springeren gjorde oppdrag for det danske Søværnet i 26 år før den ble pensjonert i 1990. I dag er ubåten senterets midtpunkt og alle er velkommen inn i Springeren for å oppleve hvordan livet var under vann.

Denne sommeren kan du laste ned en egen «Springeren-app» til smarttelefonen. Appen guider deg rundt på senteret og forteller deg spennende historie og fakta om utstillingene mens du går og kikker.

– Du kan avslutte dagen på piknikområdet. Der kan du ta med mat og grille på senterets gassgriller, foreslår Sølver Pedersen.

Vestre Fjordvej 81,  Aalborg
www.springeren-maritimt.dk

 

03/07/2023
Ønsker du en natt utenom det vanlige? Hos Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan du sove sammen med månefiskene. Dette kan du gjøre fra 10.
13/02/2023
Landal Rønbjerg Feriecenter ved Limfjorden er perfekt for barnefamilier. Det kan ekteparet Lindsay Asbjørnsen og Kjell Ronny Lid Johannessen og deres tre barn fra