Masse bademoro

Fårup Sommerland for alle badeelskere.
Fårup Sommerland for alle badeelskere.

– Her kan hele familien ha det trivelig. I år inviterer vi pgså til golføy.; en egen øy for en golbane. Hvert av de 12 hullene har nemlig to cups, en for de som ønsker store utfordringer og en for de som ikke har spilt så mye golf, forteller Per Dam, administrerende direktør i Fårup Sommerland.

Banen ligger som en grønn oase på en egen øy med Aquaparken som nærmeste nabo.

Fårup har Danmarks største utendørs badeland, og har alt hva ekte vannløver kan ønske seg; elverafting, rutsjebaner og bølgebasseng. Vandslangen er en 154 meter lang, fartsfylt vannrutsjebane som mange liker. Her gjelder det å klamre seg fast til de store baderingene. 

På land er det aktiviteter for alle. Skal du ha action? Hvirvelvinden scorer til 10 i villhetsfaktor.  Rutsjebanen Orkanen, som går både over og under vann, er også en fantastisk og heseblesende opplevelse for hele familien. Rutsjebanen er 453 meter lang, og man sitter i stoler med bena hengende i luften. Turen går ekstremt nær trær, busker og gjennom en 18 meter lang tunnel under vann. Hastigheten når opp i 75 kilometer i timen.

Ute etter mer fart? Prøv Lynet, Danmarks raskeste rutsjebane, den går fra 0 til 80 kilometer i timen på to sekunder.

Men Fårup Sommerland er ikke bare for fartselskere. Her er også bedagelige aktiviteter som ponniriding, gullgraving og her er lekeplasser og minitog.

I mai for to år siden åpnet Fårup Sommerland et firestjerners barne- og familievennlig  hotell med 51 værelser.

Kanskje ikke rart at Fårup Sommerland, som ligger mellom Løkken og Blokhus, igjen ble kåret til Nordens beste sommerland av svenske bamsemester.se

 

13/06/2024
Heidi Løland-Andersen fra Lillesand elsker Danmark. Bare i fjor hadde hun 26 turer til det hun mener er verdens flotteste ferieland. – Jeg drar