Masse moro

Liker du å bowle, mulighetene er der på Action House.
Liker du å bowle, mulighetene er der på Action House.

 

 

Hos Løkkens Action House kan du kjøre gokart, bowle, spille lasergame, paintball og danse disko – alt under samme tak.

 

Action House er et av Nordjyllands største innendørs forlystelsessentre.

– Her er mye moro for hele familien, for vennegjenger og bedrifter som vil ha avkobling. Mange nordmenn er faste gjester, forteller Caroline Worsøe Jørgensen ved Action House.

I det store huset som er en tidligere møbelbutikk, ligger aktivitetshallene på rekke og rad og i høyden. Den 200 kvadratmeter store paintballhallen har plass til opptil 20 personer som kan jakte på hverandre med gummikuler som ammunisjon. Alternativt; prøv senterets nye lasermaxx. Her er det om å gjøre å skyte venner, familie og kollegaer. Hallen er på hele 300 kvadratmeter og har plass til 30 krigerske personer.

Actionfylt er det også i hallen hvor go-kartere suser rundt banen. Dette er Danmarks tredje største go-kart bane, den er 437 meter lang.

– Med Dino 200 kubikk med ni hester under panseret kan de som våger få en fart på 70 kilometer i timen. Banen har plass til 16 karter av gangen, sier Worsøe Jørgensen. Her er også et 300 kvadratmeter stort lekeland for de yngste. Senteret har egen restaurant. Og diskoteket New York.

22/03/2024
Nå blir det enda gøyere i Fårup Sommerland – Aquaparken får to nye kjempelange vannrutsjebaner og nytt badeland for de yngste. Oppgraderingen av Aquaparken
14/03/2024
Ved påsketider titter våren frem i Aalborg – kan det pulserende storbylivet friste nå når vinteren endelig har gitt seg? – Pakk påskesekken og