Med ryggsekk og gode sko

VandrereGudenaa630

Langs Gudenåen finnes mange stier i vakker natur. Perfekt for både korte og lange ben.

 

I hjertet av Jylland finnes mange opplevelser for deg som liker å koble av i naturskjønne omgivelser. En vandreferie langs Gudenåen kan settes sammen på mange forskjellige måter. Lengre turer langs hele Gudenåens løp eller kortere spaserturer mellom rasteplasser. Trenger du en pust i bakken, besøker du en av områdets mange hyggelige kroer.

Kanotur på Gudenåen
Gudenåen er med sine 160 kilometer Danmarks lengste elv. Kast hverdagens stress over bord og slapp av i nærkontakt med vannet. Gli stille og rolig med strømmen eller ta deg en real treningsøkt. Når natten faller på, finnes mange muligheter for overnatting; campingplasser, teltplasser og rasteplasser ligger langs elven.

Himmelbjerget
Himmelbjerget rager 147 meter over havet og er et av Danmarks høyeste punkter. For at alle skal kunne  nyte den fantastiske utsikten, holdes terrenget vest og nord for Himmelbjerget fri for trær. I området rundt Himmelbjerget er det rundt 60 kilometer sammenhengende vandre- og sykkelruter.

www.visitgudenaa.com

kano2Gudenaa630

22/03/2024
Nå blir det enda gøyere i Fårup Sommerland – Aquaparken får to nye kjempelange vannrutsjebaner og nytt badeland for de yngste. Oppgraderingen av Aquaparken
14/03/2024
Ved påsketider titter våren frem i Aalborg – kan det pulserende storbylivet friste nå når vinteren endelig har gitt seg? – Pakk påskesekken og