Mer moro hos Action House

Action House i Løkken inviterer til en spennende nyhet: jakthytte tilrettelagt for skyteopplevelser!

– Vi har fått en autentisk jakthytte som er perfekt for skytekonkurranser. Med skytesimulatoren vil dere oppleve jakt- og skyteglede på en sikker, spennende og komfortabel måte, sier Caroline Worsøe Jørgensen.

Hun anbefaler også besøkende å ta på seg de virtuelle brillene og utstyr og leve seg inn i Action House sine ulike, virituelle verdener. Action House har tatt Virtual Reality-  teknologien i bruk i flere spill – den skaper en livaktig verden ved hjelp av datamaskiner og spesielle briller.

Action House tilbyr nå tre ulike VR-spill. Du kan bekjempe zombier og monstre i et mørkt og skummelt rom eller du kan samle diamanter og løse oppgaver underveis. Du kan også velge spillet Escape Room VR Lunarscape breakdown; det handler om å gjenopprette kontakten mellom romstasjonen Lunar og jorden.

Vil du heller være i den virkelige verden, har Action House, Nordjyllands største forlystelsessenter, et mangfold av aktiviteter: bowling, lasergames, gokart, spillehaller, paintballområde, et stort lekeland for de yngste – pluss restauranter.

Vi dveler litt ved gokart-kjøringen: Dino-karterne på 200 kubikk og ni hk kan komme opp i 70 kilometer i timen! Action House har Danmarks største innendørs gokartbane, den er hele 1100 meter lang.

15/02/2024
Aalborg Zoo arrangerer Den Store Vinter Zoolympiade fra 10. til 25. februar. Da utfordrer dyrene besøkende i dueller i forskjellige disipliner som krever styrke,
14/02/2024
Vinterbading har blitt en kjempetrend de siste årene – i Danmark går den iskalde tradisjonen langt tilbake i tid. Allerede på 1800-tallet har danskene