Mer moro i Hjørring

Sumobryting er morsomt og utfordrende.
Sumobryting er morsomt og utfordrende.

Gründer av FunCenter i Aalborg har kjøpt Hurlumhejhuset i Hjørring. Fra første mai blir det et FunCenter – det betyr mye mer moro for barn og voksne. 

 

Det nye lekesenteret inviterer til moro for barn og voksne – til utradisjonelle og morsomme leker.

– Vi har overtatt Hurlumhejhuset i Hjørring og laget et nytt FunCenter. Vi tar vare på mye av det eksisterende tilbudet og skal fortsatt ha en avdeling for barn med stort lekeland og mingolfområde.  I tillegg vil vi satse mye på moro for voksne med eventhall, lasergame, waterballs og mye mer moro, forteller markedsansvarlig Mette Nielsen.

FunCenter i Aalborg er godt kjent for sine aktiviteter. Foruten paintballhall, fotballpool, Waterballs, lasergame og segways er her leker du trolig aldri har hørt om; Lokumræs, det vil si farte rundt på toaletter med  navnene Bimmelim og Bummelum, eller kjempe om seieren i Zebra-stafett – det vil si ri i rasende fart på mekaniske sebraer.

Hos FunCenter både i Aalborg og i Hjørring skal det bookes timer på forhånd for en del av aktivitene, og aller helst skal det være grupper på seks eller flere. Alle som kommer får en veileder som skreddersyr opplegg for gruppen. Men skal du bare kose deg i lekerommet eller spille minigolf i Hjørring er det bare å droppe innom.

– Noen vet akkurat hva de vil leke, andre ønsker at vi skal sette sammen et bredt spekter av aktiviteter. De fleste gjestene er her noen timer og drar svette og glade hjemover, sier Nielsen.

03/07/2023
Ønsker du en natt utenom det vanlige? Hos Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan du sove sammen med månefiskene. Dette kan du gjøre fra 10.
13/02/2023
Landal Rønbjerg Feriecenter ved Limfjorden er perfekt for barnefamilier. Det kan ekteparet Lindsay Asbjørnsen og Kjell Ronny Lid Johannessen og deres tre barn fra