Møt havfruen på Nordsøen Oceanarium

En ekte havfrue stuper ut i det store akvariet hos Nordsøen Oceanarium i Hirtshals og fremfører et spektakulært show – høres det spennende ut?

Da er det bare å krysse av i kalenderen for 11. – 12. mars. Da skal den profesjonelle havfruen Karin Prehst Lund Madsen svømme rundt blant flere tusen fisk. Showet skjer i det gedigne bassenget hvor også månefisken og haier boltrer seg.

– Havfruen kommer til å begeistre store og små med sitt show. Sikkert de på land, men trolig også de i vannet, smiler Sylvia Berglund hos Nordsøen Oceanarium.

Etter showet vil det være mulig å møte havfruen på land, og kanskje bli fotografert sammen med henne?

Showet er et av de mange arrangementene Nordsøen Oceanarium har på kalenderen dette året. For eksempel blir det strikkestue med utstilling av ullgensere som fiskerne på 60-tallet hadde – en godbit for strikke- og historie-elskere.

I den danske vinterferien, fra 11. til 26. februar, er det fisk på menyen på Nordsøen Oceanarium. Da får du en rekke tips om hvordan komme i gang med fiske og du kan lære  å knytte fiskeknuter og å binde fluer. 

03/07/2023
Ønsker du en natt utenom det vanlige? Hos Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan du sove sammen med månefiskene. Dette kan du gjøre fra 10.
13/02/2023
Landal Rønbjerg Feriecenter ved Limfjorden er perfekt for barnefamilier. Det kan ekteparet Lindsay Asbjørnsen og Kjell Ronny Lid Johannessen og deres tre barn fra