Nord-Europas største akvarium

NordsøenOceanarium

Nordsøen Oceanarium i Hirtshals har Nord-Europas største akvarium. Det rommer 4,5 millioner liter vann, mer enn nok til de sjarmerende månefiskene Anton, Andrea og Hamlet.

 

Her er også 40 mindre akvarier hvor det til sammen er mellom 2000 og 3000 fisk, fordelt på mer enn 70 arter. Nordsøen Oceanarium har også et virtuelt akvarium hvor du kan prøve å føre en fiskestim gjennom et farefullt hav.

Nytt for sommeren er at du ved hjelp av en smarttelefon kan få informasjon på norsk underveis på en lærerik ekspedisjon gjennom opplevelsessenteret.

– Vi tror det vil være til god nytte. Fóringene av selene og av månefisken er en opplevelse, og da er det fint å forstå hva som blir sagt, sier Silvia Berglund ved Nordsøen Oceanarium.

Willemoesvej 2, Hirtshals
www.nordsoenoceanarium.dk

15/02/2024
Aalborg Zoo arrangerer Den Store Vinter Zoolympiade fra 10. til 25. februar. Da utfordrer dyrene besøkende i dueller i forskjellige disipliner som krever styrke,
14/02/2024
Vinterbading har blitt en kjempetrend de siste årene – i Danmark går den iskalde tradisjonen langt tilbake i tid. Allerede på 1800-tallet har danskene