Nord-Europas største akvarium

NordsøenOceanarium

Nordsøen Oceanarium i Hirtshals har Nord-Europas største akvarium. Det rommer 4,5 millioner liter vann, mer enn nok til de sjarmerende månefiskene Anton, Andrea og Hamlet.

 

Her er også 40 mindre akvarier hvor det til sammen er mellom 2000 og 3000 fisk, fordelt på mer enn 70 arter. Nordsøen Oceanarium har også et virtuelt akvarium hvor du kan prøve å føre en fiskestim gjennom et farefullt hav.

Nytt for sommeren er at du ved hjelp av en smarttelefon kan få informasjon på norsk underveis på en lærerik ekspedisjon gjennom opplevelsessenteret.

– Vi tror det vil være til god nytte. Fóringene av selene og av månefisken er en opplevelse, og da er det fint å forstå hva som blir sagt, sier Silvia Berglund ved Nordsøen Oceanarium.

Willemoesvej 2, Hirtshals
www.nordsoenoceanarium.dk

03/07/2023
Ønsker du en natt utenom det vanlige? Hos Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan du sove sammen med månefiskene. Dette kan du gjøre fra 10.
13/02/2023
Landal Rønbjerg Feriecenter ved Limfjorden er perfekt for barnefamilier. Det kan ekteparet Lindsay Asbjørnsen og Kjell Ronny Lid Johannessen og deres tre barn fra