Nordmenn elsker dansk bademoro

Fartsfylt bademoro.
Fartsfylt bademoro.

Stadig flere nordmenn leker seg i bølgene på Lalandia Aquadome. Badelandet er Danmarks 6. mest besøkte attraksjon.

 

– Vi er veldig glad for den gode plasseringen på den landsomfattende attraksjonslisten for 2012. 37 prosent av våre gjester er utlendinger og 41 prosent av disse er nordmenn, forteller Jan Harrit, administrerende direktør.

Lalandia Aquadome i Billund er Skandinavias største badeland og et paradis for barn og voksne. Her er vannrutsjebaner, bølgebasseng og dykkergrotter med tropiske fisk.

Mange av rutsjebanene gir adreanlinkick. Tornadoen, for eksempel, er for de mest fartsglade. Her rutsjer fire personer sammen i vill fart på en oppblåsbar flåte.

Lalandia er mer enn bademoro; Winter World med skøytebane, kjelkebakke og morsomme radiobiler er for de lekne. High Humper-trampolinen, Monky Tonky lekeland, minigolf og bowling er også veldig populære.

Hjertet i Lalandia er torget hvor det råder en avslappet stemning med restauranter, små kafeer og butikker. Over torget troner en naturtro himmel, den beskytter slik at du også sitter varmt og godt på stormfulle vinterdager. Vil du bo i nærheten av alle moroa? Lalandia tilbyr flere forskjellige typer moderne feriehus.

Mye for badeglade

Kunstige palmer, kunstige bølger, men ekte sand og vann. Over hele Jylland finnes flotte badeland. Alt fra de de minste på 1000 kvadratmeter til de gedigne på 10.000 kvadratmeter.

Og det er ikke nødvendig å reise så langt. På Skallerup Seaside Resort, bare 20 minutters kjøretur fra Hirtshals, kan du bade i et gedigent badeland og leke i et nesten like stort lekeland. I badelandet er det blant annet en 78 meter lang rutsjebane med vannfall og en mengde lys- og lydeffekter. Er du likevel på langtur? Slotsøbadet i Kolding har også noe for en hver smak. Og bademoro er det ved de fleste feriesentrene. Så søker du behagelige badetemperaturer og fartsfylte vannopplevelser; mulighetene er mange i Danmark.

22/03/2024
Nå blir det enda gøyere i Fårup Sommerland – Aquaparken får to nye kjempelange vannrutsjebaner og nytt badeland for de yngste. Oppgraderingen av Aquaparken
14/03/2024
Ved påsketider titter våren frem i Aalborg – kan det pulserende storbylivet friste nå når vinteren endelig har gitt seg? – Pakk påskesekken og