Nytt strandhotell i blåvand

Søskenparet Lene og Steen Slaikjær bygger et nytt familiehotell ved Vesterhavet i Blåvand like nord for Esbjerg. 

 

Allerede i juni åpner det lekre strandhotellet med 24 luksuriøse hotelleiligheter og 25 strandvillaer over tre etasjer. Leilighetene blir på 50 kvadratmeter med plass til fire personer, mens villaene blir på hele 85 kvadratmeter med sengeplass til seks personer.

Hotellet bygges like ved stranden, og flere av leilighetene får havutsikt fra store terrasser og balkonger.

– Hit kommer du for å få et pusterom fra hverdagens mas. Og hit tar du med deg barna som liker å være i aktivitet fra morgen til kveld. Strandhotellet gir gjestene ved Ferieparken Hvidbjerg Strand et nytt og spennende alternativ, sier Steen Slaikjær.

Søskenparet eier og driver den populære campingplassen med over 850 plasser og hytter. Her står blant annet helt unike fiskerhytter på pæler i en nyanlagt innsjø.  Ferieparken har fem stjerner, i Tyskland har den fått benevnelsen Superplatz og norske aviser gir plassen terningkast 6.

Gjestene på de nye hotellet får fri entre til wellnessenteret (om du er fylt 16 år). Da vil du få velværeopplevelser som saunaguss, boblebad og luksuriøs massasje.

BLÅVAND-TEGNING-2Der er også gratis adgang il det store, tropiske badelandet. Her kan du suse av gårde i morsomme vandrutsjebaner eller bare nyte livet i et av de varme boblebadene eller i badelandets velværeavdeling.  Ferieparken har også stort lekeland for barn i alderen 0–12 år.

Dessuten har ferieparken 3 restauranter.

 

 

15/02/2024
Aalborg Zoo arrangerer Den Store Vinter Zoolympiade fra 10. til 25. februar. Da utfordrer dyrene besøkende i dueller i forskjellige disipliner som krever styrke,
14/02/2024
Vinterbading har blitt en kjempetrend de siste årene – i Danmark går den iskalde tradisjonen langt tilbake i tid. Allerede på 1800-tallet har danskene