Orkanen – spektakulær nyhet i Fårup

orkanen

Fårups nye attraksjon, Orkanen, er den eneste berg- og dalbanen i Norden som går både over og under vann.

 

– Orkanen blir en fantastisk og heseblesende berg- og dalbane for hele familien. Den har alt adrenalinsultne gjester drømmer om. Dette er vår største investering noensinne. Vi gleder oss enormt til den åpner 5. juni, sier Per Dam, administrerende direktør i Fårup Sommerland.

Orkanen er en 453 meter lang berg- og dalbane hvor man sitter i stoler med bena hengende i luften. Turen går ekstremt nær trær, busker og gjennom en 18 meter lang tunnel under vann. Hastigheten er opp i 75 kilometer i timen.

Ute etter mer fart? Prøv Lynet, Danmarks raskeste berg- og dalbane, den går fra 0 til 80 kilometer i timen på to sekunder.

For alle
Men Fårup Sommerland er ikke bare for fartselskere. Her er også bedagelige aktiviteter som ponniriding, gullgraving, lekeplasser og minitog.

– Vi har noe for alle. Og vi har Danmarks største utendørs vannland, sier Dam.

Vannlandets Vandslange, som var ny for to år siden, er ekstremt populær. En 154 meter lang, fartsfylt vannrutsjebane, der det gjelder å klamre seg fast til de store baderingene. For øvrig har vannlandet alt hva ekte vannløver kan ønske seg; elverafting, rutsjebaner og bølgebasseng.

I Fårups vannland får du garantert en forfriskende kalddusj. Her er alt hva vannløver kan tenke seg.
I Fårups vannland får du garantert en forfriskende kalddusj. Her er alt hva vannløver kan tenke seg.

Nordens beste
Fårup Sommerland, som ligger mellom Løkken og Blokhus, er godt kjent blant nordmenn. Det er kun 45 kilometer å kjøre fra Hirtshals.

– Årlig har vi rundt 650.000 gjester, mange av dem nordmenn. Det er vi glade for. Vi håper på storinnrykk fra nordmenn også i år, sier Dam.

Fårup Sommerland er en femstjerners forlystelsespark, og er nylig kåret for andre år på rad til Nordens beste sommerland av svenske bamsemester.se. Et amerikansk magasin har kåret parken til verdens 3. beste familiepark tre år på rad.

Pirupvejen 147, Blokhus
www.faarupsommerland.dk

22/03/2024
Nå blir det enda gøyere i Fårup Sommerland – Aquaparken får to nye kjempelange vannrutsjebaner og nytt badeland for de yngste. Oppgraderingen av Aquaparken
14/03/2024
Ved påsketider titter våren frem i Aalborg – kan det pulserende storbylivet friste nå når vinteren endelig har gitt seg? – Pakk påskesekken og