Rønbjerg infridde

Landal Rønbjerg Feriecenter ved Limfjorden er perfekt for barnefamilier.

Det kan ekteparet Lindsay Asbjørnsen og Kjell Ronny Lid Johannessen og deres tre barn fra Kristiansand skrive under på.     

– Vi hadde en fantastisk ferie. Her hadde barna det moro fra morgen til kveld, og vi som familie fikk masse kvalitetstid sammen, sier Kjell Ronny.

Rønbjerg ligger idyllisk til like ved Limfjorden, en drøy times kjøretur fra Hirtshals.

Kjell Ronny hadde ikke vært på Rønbjerg, og ble positivt overrasket.

– Til tross for at det er et stort senter med masse mennesker, var stemningen fredelig og avslappet, sier han.

Lindsay, derimot, hadde høye forventninger. Som liten hadde hun nemlig hatt flere drømmeferier på feriesenteret.

– Jeg gledet meg enormt, og ble absolutt ikke skuffet. Feriesenteret var enda bedre enn slik jeg husket det fra barndommen. Alt, absolutt alt, var bra; husene, aktivitetene, hele området og stranda, sier Lindsay.

– Det var så mye gøy der – alt var gøy hele tiden, syns barna Leon, Sina og Dennis og nevner i fleng badeland med stupetårn og sklier, trampoliner, hoppeputer og det å fange krabber fra moloen.

– Badelandet var gøy for oss voksne også. Det er det som er så flott med Rønbjerg, hele familien har det gøy sammen, sier Lindsay.

Også på lekelandet ble det tilbrakt mange timer.

Familien ble kjent med mange andre.

– Barna løp inn og ut til hverandre, og de fikk nye venner. Det gjorde vi også. Det ble arrangert felles middager, og det var naturlig å stikke innom naboen, grille sammen og bare ha det avslappende og fint.

Ekteparet kan heller ikke få skrytt nok av feriehuset. Til sammen har Landal Rønbjerg Feriecenter 205 hus, de minste på 40 kvadratmeter, de største på 124.

13/06/2024
Heidi Løland-Andersen fra Lillesand elsker Danmark. Bare i fjor hadde hun 26 turer til det hun mener er verdens flotteste ferieland. – Jeg drar