Sjarmerende badehotell i Tornby

Hotel Strandlyst i Tornby har sjel, sjarme og atmosfære – slik vi opplever det i den danske TV-suksessen Badehotellet.

3. juni er sommerens sesong i gang.

– Ta et avbrekk fra hverdagens stress og jag, og nyt oppholdet på vårt lille hotell. På Strandlyst kombinere ved den autentiske badehotellstemningen med naturens mange tilbud. Vi arrangerer gratis vandreturer med lokalkjent guide, forteller innehaver og hotellvertinne, Malene Bredvig.

Hotellets historie går tilbake helt til 1895, og har en unik beliggenhet ikke langt fra det brusende Vesterhavet og en av Danmarks flotteste strender.

Bredvig overtok hotellet i mars – og selv om hun har hele 30 års erfaring fra hotellverdenen – ble den virkelige hotelldrømmen oppfylt med Hotel Strandlyst.

Hun falt pladask for hotellperlen – og har den siste tiden jobbet med å renovere flere av værelsene – som nå har fått tilbake den opprinnelige og ærverdige stilen.

– Vi forener fortidens nostalgi med nåtidens, lyse sjarme. Hotellet har ingen luksus og spa, men til gjengjeld er hotellet stedet hvor du senker skuldrene og nyter roen, nyter livet og ånder inn frisk luft.

– Jeg gleder meg til å åpne dørene til mange nordmenn. En helg eller en uke det vil gjøre underverker for kropp og sjel, sier Malene Bredvig.

21/11/2023
Tradisjonen tro hyller Aalborg Zoo førjulstiden med hundretusenvis av lys. – Jul i Zoo har blitt en fin tradisjon hos oss. Vi pynter parken
19/10/2023
Banebrytende design i kombinasjon med funksjonalitet har gjort dansk arkitektur verdensberømt. Aalborg, Aarhus, Velje og Kolding kan skilte med mesterverk tegnet av verdensberømte arkitekter