Sjarmerende badehotell i Tornby

Hotel Strandlyst i Tornby har sjel, sjarme og atmosfære – slik vi opplever det i den danske TV-suksessen Badehotellet.

3. juni er sommerens sesong i gang.

– Ta et avbrekk fra hverdagens stress og jag, og nyt oppholdet på vårt lille hotell. På Strandlyst kombinere ved den autentiske badehotellstemningen med naturens mange tilbud. Vi arrangerer gratis vandreturer med lokalkjent guide, forteller innehaver og hotellvertinne, Malene Bredvig.

Hotellets historie går tilbake helt til 1895, og har en unik beliggenhet ikke langt fra det brusende Vesterhavet og en av Danmarks flotteste strender.

Bredvig overtok hotellet i mars – og selv om hun har hele 30 års erfaring fra hotellverdenen – ble den virkelige hotelldrømmen oppfylt med Hotel Strandlyst.

Hun falt pladask for hotellperlen – og har den siste tiden jobbet med å renovere flere av værelsene – som nå har fått tilbake den opprinnelige og ærverdige stilen.

– Vi forener fortidens nostalgi med nåtidens, lyse sjarme. Hotellet har ingen luksus og spa, men til gjengjeld er hotellet stedet hvor du senker skuldrene og nyter roen, nyter livet og ånder inn frisk luft.

– Jeg gleder meg til å åpne dørene til mange nordmenn. En helg eller en uke det vil gjøre underverker for kropp og sjel, sier Malene Bredvig.

22/03/2024
Nå blir det enda gøyere i Fårup Sommerland – Aquaparken får to nye kjempelange vannrutsjebaner og nytt badeland for de yngste. Oppgraderingen av Aquaparken
14/03/2024
Ved påsketider titter våren frem i Aalborg – kan det pulserende storbylivet friste nå når vinteren endelig har gitt seg? – Pakk påskesekken og