Skummende attraksjoner

Ølfestival i Frederikshavn
Ølfestival i Frederikshavn

Å besøke et mikrobryggeri er en smaksopplevelse. Ølfestivalen Nordic Brew Festival tilbyr enda flere smaker og enda flere opplevelser.

 

I toppen av Danmark er det flere mikrobryggerier som inviterer til omvisninger med humlelukt, smaksprøver og mat for de som ønsker det.

Ønsker du å teste øl fra mange mikrobryggerier, bli servert gode ølhistorier og ha mye moro, krysser du av siste helga i oktober i kalenderen din. Da går Nordic Brew Festival av stabelen i Arena Nord i Frederikshavn. Samme helg arrangeres tatoveringsfestivalen Nordic Ink samme sted. I fjor deltok over 5000 på disse festivalene.

– Dette er Nordens hyggeligste ølfestival. Jeg lover masse øl, god stemning, musikk og fest, sier Dorthe Brassøe i Arena Nord.

Festivalen er et møtested og salgssted for bryggerier fra hele Norden, også fra Norge. Rundt 30 bryggerier deltar i år.  Her kan du også lære hvordan du kan brygge ditt eget øl.

– Det er en ølfest utenom det vanlige med blant annet morsomme kåringer; det beste julebrygg, kjæresteøl, godnattaøl, dagen derpå-øl, over hekken øl og publikums favoritt, lover Brassøe og ønsker velkommen til en skummende helg.

15/02/2024
Aalborg Zoo arrangerer Den Store Vinter Zoolympiade fra 10. til 25. februar. Da utfordrer dyrene besøkende i dueller i forskjellige disipliner som krever styrke,
14/02/2024
Vinterbading har blitt en kjempetrend de siste årene – i Danmark går den iskalde tradisjonen langt tilbake i tid. Allerede på 1800-tallet har danskene