Tørst; for de som vil ta det rolig i Skagen

Legendariske Jakobs Café & Bar i Skagen har fått en lillebror; Tørst.

– Det er rett og slett riktig timing for å åpne en rolig og hyggelig cocktailbar. Tørst skal være en bar for voksne som ønsker å nyte en drink i fred og ro, et sted med høy trivselsfaktor.

Det sier Jakob Sund, eier og driver av Jacobs siden starten i 1999. 

Han gleder seg stort til åpningen i midten av mai, og ikke minst til å ønske nordmenn velkommen. Han tror norske turister vil elske Tørst – han kjenner nemlig nordmenn og det norske lynne godt etter å ha hatt norske stamgjester hos Jakobs i alle år.

Jakobs Cafe & Bar, som ligger på gågatehjørnet i Skagens pulserende sentrum, er kjent for god stemning både ute og inne. Her er deilig mat, livemusikk, dans og hygge. Jakobs har over 200 000 gjester i året, svært mange av dem er norske.

Og nå; bare et steinkast unna i samme gate, kommer Tørst. 

Sund er ikke redd Tørst skal gi Jakobs for tøff konkurranse, han er sikker på at det er behov for begge stedene.

Jakob Sund har hentet en av Finlands beste bartendere til å lede Tørst. Karoliina Pekkala har over ti års erfaring som bartender, og har brukt de siste månedene på å få flinke bartendere på laget. Når dørene åpnes, er de klare med et bredt utvalg av smakfulle drikker.

– Det blir fokus på nordiske produkter, alt fra klassiske til nye cocktails. På menyen står selvfølgelig også champagne, vin og fatøl og snacks, men ikke vanlig restaurant-mat, sier han. 

Tørst blir innredet i en varm, lun stil, og får en avslappet og rolig atmosfære.

–  Hvis du heller vil ha musikk og dans, da går du på Jackobs, smiler Sund.

05/07/2024
Flere ganger i året reiser familien Nilsen fra Flekkerøy til Landal Rønbjerg Feriesenter ved Limfjorden. – Et helt perfekt sted for barnefamilier. Vi kan
13/06/2024
Heidi Løland-Andersen fra Lillesand elsker Danmark. Bare i fjor hadde hun 26 turer til det hun mener er verdens flotteste ferieland. – Jeg drar