Utedesign er in

Dekorativ og moderne stol som egner seg like godt ute som inne.
Dekorativ og moderne stol som egner seg like godt ute som inne.

Utemøblene skal være minst like flotte og behagelige som de vi har i stua.

 

Erling Christensen Møbler i Sindal har godt utvalg av kvalitetsmøbler i ekte dansk design. Her er alt fra enkle stoler til store sofagrupper, behagelige og regulerbare solstoler, bord i alle størrelser og designriktige småstoler. Her er alt som trengs for å innrede uterommet.

Vedlikeholdsfri kunstrotting, eller polyrotting som det også blir kalt, er det dominerende materiellet. Dette er svært holdbart og tåler frost, varme og UV-stråler godt. Møblene kan stå ute året rundt. Rottingmøblene kommer fra Sika-Design som har spesialisert seg på denne type utemøbler.

Møblene hos møbelgiganten kan du enkelt bestille på nett eller du kan ta turen til Sindal, en halv times kjøretur fra ferjekaia i Hirtshals. Her er et hav av møbler; et areal på hele 10.000 kvadratmeter er fylt med det du trenger: Møbler, tepper, gardiner, gulvbelegg, senger, lamper, kjøkkenutstyr, pyntegjenstander – ja, til og med øl, vin og klær selges hos Erling Christensen Møbler.

Hørmestedvej 342, Sindal
www.erling-christensen-moebler.dk

03/07/2023
Ønsker du en natt utenom det vanlige? Hos Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan du sove sammen med månefiskene. Dette kan du gjøre fra 10.
13/02/2023
Landal Rønbjerg Feriecenter ved Limfjorden er perfekt for barnefamilier. Det kan ekteparet Lindsay Asbjørnsen og Kjell Ronny Lid Johannessen og deres tre barn fra