Førjulsopphold på Strandhotellet i Blokhus

På Strandhotellet i Blokhus venter lune stuer, sprakende peiser og fristende menyer – alt bare et steinkast fra de brede sandstrendene og Vesterhavet.

Så vidt innenfor dørene til hotellet, skrus tempoet ned – med andre ord et perfekt sted for et lite avbrekk i den travle førjulstiden.

– Vi har mange gjester som kommer igjen og igjen. Det setter vi stor pris på. Julen er en helt spesiell tid, og vi merker at stadig flere ønsker å legge inn et lite hotellopphold i november eller desember. De kommer med kollegaer, venner eller familie, sier Casper Frederiksen, hotellets general manager.

Strandhotellet tilbyr flere spesielle pakker i førjulstiden. Her er alt fra tradisjonell julefrokost for bedrifter til romantiske helgeopphold for to. For de som vil forlenge opplevelsen, finnes det egne pakker med tre dagers badehotellopphold eller luksusopphold med ekstra fokus på velvære og gastronomi. For de som ønsker å avslutte året på stilfullt vis, er nyttårsoppholdet på hotellet svært populært. Da kombineres festmiddag, bobler i glasset og fyrverkeri og underholdning.

Strandhotellet ble nyoppført i 2017 med respekt for den danske klassiske badehotell-tradisjonen. Scenograf Jette Lehmann fra nettopp Badehotellet har hjulpet til, slik at hotellet har fått en kombinasjon av historisk sjarm og moderne komfort.

De 37 rommene er store og individuelt innredet. Her finner man spesialutvalgte tapet, franske baderom og romslige balkonger eller terrasser. Samtidig har hotellet alt man forventer av et moderne hotell: eget velværerom, bar, peiser og wifi.

– Vi ønsker å gi gjestene våre en opplevelse av luksus på en ujålete og varm måte. Vi får riktig mange gode tilbakemeldinger fra våre gjester. Dette er et helårs badehotell som også passer perfekt for et opphold i førjulstiden, i julen eller til nyttår, sier Frederiksen.

Maten er en viktig del av opplevelsen. I Restaurant Blå står det fransk-nordiske kjøkkenet på menyen, med fokus på lokale råvarer. Her kan gjestene velge alt fra lunsj og kakebord til en seksretters middag.

– Vi har også seks-retters julemeny med sild, torsk, laks, juleskinke og andebryst  – alt med spennende tilbehør. Det hele avsluttes med den klassiske, danske desserten risalamande, dog med vår egen fortolkning, smiler Casper Frederiksen.

04/11/2025
Det blir håndballfest på toppnivå når Danmark, Sverige og Norge sammen arrangerer EM i håndball for menn fra 15. januar til 1. februar 2026.
25/09/2025
Kunsten Museum of Modern Art og Utzon Center er to kulturelle fyrtårn i Aalborg. Kunsten Museum of Modern Art er ikke bare et museum,